What is the difference between FCU,AHU,FAHU in hvac?

تم إضافة السؤال من قبل Ezeke Benjamin
Syed Izhar  Mustafa
من قبل Syed Izhar Mustafa , Mechanical Engineer , Attiq ur Rehman Contracting Company

FCU IS A DEVICE CONTROL THE REQUIRED TEMPERATURE IN THE SPACE .FCUs INSTALLES INSIDE THE ZONE WHERE HVAC IS REQUIRED FCUS HAVE SPECIFIC RANGES .AHU IS ALSO A HVAC EQUIPMENT AHUs HAVE A VOID CAPACITY IT INSTAL FOR VOID SPACE

Nour Abdellatif
من قبل Nour Abdellatif , Project Resident Mechanical Engineer , Saudi Consolidated Engineering Company (Khatib & Alami)

FCU--- FAN COIL UNIT

AHU----AIR HAND UNIT

FAHU--- FRESH AIR HAND UNIT