Root Cause Analysis using DMAIC approach for problems?

تم إضافة السؤال من قبل KAPIL SHARMA , Freelancer Business Excellence , Thyrocare Technologie
تاريخ النشر: 2016/06/27
Rameez Ajmeri
من قبل Rameez Ajmeri , Assistant Manager , Kaisha Lifesciences Pvt. Ltd.

Yes. I highly recommend. Because Six Sigma DMAIC approach is one of the most successful tools in the industry. Legendary CEO Jack Welch was one of them who implemented this approach to make GE one of the best in Industry.