How does marketing affect the customer value ?

تم إضافة السؤال من قبل Rabindra Kumar Mandal , marketing Manger , Golden Touch Investments pvt.Ltd
تاريخ النشر: 2016/06/25
Rabindra Kumar Mandal
من قبل Rabindra Kumar Mandal , marketing Manger , Golden Touch Investments pvt.Ltd

zero purchasing time, zero customer feedback time, zero customer negotiation time, zero setup time, enhance customer purchasing power.