When all customer requirements for the product of the project are satisfied?

A. Customer expectations are exceeded

B. Costs may be very high

C. Quality criteria are met

D. The product will be successful in the market.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/06/24
Samuel Elechi
من قبل Samuel Elechi , banking/ finance , Fidelity bank plc

C = quality criteria are met

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,, my choice is option C

Usman Islam
من قبل Usman Islam , Yard Manager , Kirtanlal Scaffolding & Formwork

option c .........................

Muhammad Ahmed
من قبل Muhammad Ahmed , Quality Assurance Executive (South Region) , K&Ns Foods Pvt.Ltd.

I think option C is the right answer.

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

My opinion is that the right answer is:

C. Quality criteria are met

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

thanks for invite,

C. Quality criteria are met

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

Yes , Quality criteria met is the right answer because meeting all customer