How do you start your typical day?

تم إضافة السؤال من قبل Zia ul Islam Sheikh , Head of Training and Development , Highnoon Laboratories Limited
تاريخ النشر: 2013/09/22
Sampath Paskuwal Handi
من قبل Sampath Paskuwal Handi , Human resource Executive & Admin Cum , Bentota Surf Hotel

First I have to Manage my time then make a Plan how to attend each matters and we have to find what is the most important matter have to first.