"You Have to Have a Bronze Rank in This Specialty to Vote Down Sorry, but you need to be ranked Bronze or higher to vote an answer on this specialty?

تم إضافة السؤال من قبل danish shafiq , Accountant , Anayat Fan
تاريخ النشر: 2016/06/21
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

because some times u didin't like any answer so the admin put it for this reason

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

Basm allah alrahman alrahim

facebook don't use vote down