What Is Sustainable operation Approach?

تم إضافة السؤال من قبل Arif ali , Solid Waste Management, Advisor ( Integrated Solid Waste Management/ Support Supervisor , Royal Commiison of Jubail
تاريخ النشر: 2016/06/16
Adeel Noman
من قبل Adeel Noman , Wireless/Satellite Communication Engineer , NetSat Pvt.Ltd

Realizing current generation needs and demands without compromising their ability to fulfill.

Abhilash C
من قبل Abhilash C , Quality Manager , WSP

It is like incorpoarting people ,planet and profit in correct propotion for operation.

Arif ali
من قبل Arif ali , Solid Waste Management, Advisor ( Integrated Solid Waste Management/ Support Supervisor , Royal Commiison of Jubail

Match with Current need and traits for future requirement.