Can you explain the key stages in the capital investment decision-making process?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
YOUSAF  IHSAN
من قبل YOUSAF IHSAN , Business Process Analyst , Air Canada

net present value should be positive. Internal rate of return. also the inflation rate and discount rate used.