What is the easiest way to Purchase a material on urgent basis?

تم إضافة السؤال من قبل Shabab Azfar , Procurement Officer , United Enterprises Co. Ltd. (UNENCO)
تاريخ النشر: 2013/09/22
Hassan Abou Chakra
من قبل Hassan Abou Chakra , Procurement Manager , Saudi Gardens

  The easiest way to purchase any materials on urgent basis is by cash from any store but with the condition that these materials are in good quality and approval from the end-user