How i will take more information from this forum?

تم إضافة السؤال من قبل hasnain azhar , General Administration , Horti Group (Design scape)
تاريخ النشر: 2016/06/12
Imtiyaz Loya
من قبل Imtiyaz Loya , Executive Manager - Business Development - Hosted & Managed Services , Mobily

Encouraging people to respond to your questions by appreciating their replies

hasnain azhar
من قبل hasnain azhar , General Administration , Horti Group (Design scape)

i will take information about jobs and how i will take it