What are the most useful books about food science I can read ?

تم إضافة السؤال من قبل Maysa Ali
تاريخ النشر: 2016/06/11
abdul latif mohamed sorour Abdul latif
من قبل abdul latif mohamed sorour Abdul latif , Senior Food Trade Hygiene Officer , Dubai Municepality

Hygiene for ManagementFood Safety Culture

Modern Food Microbiology

Hussain alhadi Hussain hamed hamed
من قبل Hussain alhadi Hussain hamed hamed , food engineering - quality control , Nasma Foods Company ltd

Not always I read but sometime I reading books specialyin food safety and book in hot to fight bacteria and books how to know a cooking like that