Which Qualities should be considered in selecting a Vendor? 1) Exp-Min Skill team 2) In-Exp -Max Skill team 3) Price quoted 4) Owner Preferred

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Imtiaz Ali Khan , Construction Manager , Multiplex Constructions
تاريخ النشر: 2016/06/07
Mohammed Imtiaz Ali Khan
من قبل Mohammed Imtiaz Ali Khan , Construction Manager , Multiplex Constructions

Combination of all the above mentioned options