What's the difference between marketing, business development and client development?

تم إضافة السؤال من قبل Vaiyapuri Gopalakrishnan , Manager - After Sales , M/s Saud Bahwan Automotive llc
تاريخ النشر: 2016/06/07
ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................ Leave an answer to the experts

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

WAIT FOR MORE EXPERTS ANSWER <<<<<<<<<<<<<<