What is the actual purpose of using Microsoft Web Matrix instead of using Microsoft Visual Studio for creating Web Pages?

تم إضافة السؤال من قبل Mahesh Krishnan , Computer Engineer , Informatics Institute of Management Studies
تاريخ النشر: 2013/09/22
Houssem Gharsallah
من قبل Houssem Gharsallah , Software Architect , NOMD Technologies

Web matrix is free and it is very well compatible with ASP.NET based frameworks.

For simple editing and publishing, Web matrix is the answer.