I wonder if IT is not required in any area in the world . Do I get any info where IT is not required?

تم إضافة السؤال من قبل Tushar Pandya , ISO Auditor / Technical Expert , Operations Manager , ASPL
تاريخ النشر: 2016/06/03
اسكندر فرحاني
من قبل اسكندر فرحاني , technicien , Leoni Tunisie

c'est necssaire dans tous le monde pour obtenir toute les information

Tushar Pandya
من قبل Tushar Pandya , ISO Auditor / Technical Expert , Operations Manager , ASPL

I suppose, there may not be any area where IT or ITES is not required