VMware vSphere give you options. What are the 4 typical ways storage can be added to a vSphere?

تم إضافة السؤال من قبل Shaik Tharim Kharni , IT Solutions Professional , GulfNet Solutions Company Limited
تاريخ النشر: 2016/06/02
Rohan Angadi
من قبل Rohan Angadi , Storage Administrator , NTT DATA SERVICES

ISCI, BLOCK - (RDM or to ESXi), DataStore, NAS - CIFS,NFS

manikanta aravapalli
من قبل manikanta aravapalli , Windows administrator , Kravis technologies

A cluster is a group of hosts.

Hamidreza Yousefi
من قبل Hamidreza Yousefi , Network Administrator , Farapayam

iSCSI, FC, NFS, Virtual SAN

Ramesh Goud
من قبل Ramesh Goud , System Engineer , CSC india Pvt Ltd

 Storage can be added via iSCSI, FC, NFS and local disk

Nizar Al-Ramadeen
من قبل Nizar Al-Ramadeen , Senior IT Infrastructure Engineer , TDM Group

iSCSI, FC, NFS and local disk