How can we troubleshoot ads virus in chrome or Firefox browsers? Even antivirus software doesn't remove it, in that situation whats the solution?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ahmed al aidroos , Web and Social Media content editor , Saudi Gazette
تاريخ النشر: 2016/05/31

install adware or add blocker or set up malwarebytes and hitman pro to clean the computer and its web browser.

Kazi Omar Faruqe Rashel
من قبل Kazi Omar Faruqe Rashel , CEO , Abacus Creative Studio

Using ad-blocker, pop-up blocker

Ronald Evangelista
من قبل Ronald Evangelista , Procurement Quality Control Supervisor , Modern Dynamic Construction Est.

you may other software like Malwarebytes Anti-Malware Free.