Is risk assessment a part of an audit mission?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed OUESLATI , IT Risk Manager | Auditor | Security Consultant | Quality Manager , National Digital Certification Autority (Certified ISO 9001:2008 by TUV Rheinland)
تاريخ النشر: 2016/05/31
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

No way it is...................thanks...................................

Hafeez Rahman
من قبل Hafeez Rahman , HSE Manager , Alstom Transportation

No,,, Risk assessment can't be part of an audit mission.

But the auditor of OSH Management system can ask for the availability of risk assessment for different activities.