What is the best Udacity's course offerings to choose: data science, mobile, or ML?

تم إضافة السؤال من قبل Lina Samer , Digital Media Graphic Designer , iDirection
تاريخ النشر: 2016/05/31
Omar Shammakh
من قبل Omar Shammakh , IT Manager , Vibes Offices

It depends on your purpose and what you needand what you like

Yahia mohamed  Amen Gad
من قبل Yahia mohamed Amen Gad , إدارة - مدرب - , سنابل الأجيال للتعليم والتدريب

Thank you for the invitation and I agree with the answer, Mr. Abdul Moneim

Abdelmonaam Kallali
من قبل Abdelmonaam Kallali , Data application developer , DragonWave

It all depends on what you wanna acheive.

Personnally, I would choose data science, as nowadays, big decisions are made based on data analysis.