Why it's important to have Work Breakdown Schedule (WBS), when doing Requirement Documentation?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulmajed Ghazy Almutairi , Web developer , Ijarah Finance
تاريخ النشر: 2016/05/29
Iwan Sumantri
من قبل Iwan Sumantri , Expert of Project Information & Document Management System , PT Kilang Pertamina Internasional

With Work Breakdown Schedule (WBS) easy to know which one document shall be available or shall be expedite for engineering/dept work in every he/she work sequence.