Do you thing that Communicative Language Teaching is the best method?Why

تم إضافة السؤال من قبل رمضان حامد حسين عبدالسلام , معلم أول أ لغة إنجليزية , وزارة التربية والتعليم
تاريخ النشر: 2016/05/28
mohamed chiekfredj
من قبل mohamed chiekfredj , أستاذ , وزارة التربية

discuss with student and good plan you can, have agood results

معين أبو إشكيان
من قبل معين أبو إشكيان , مدرس , وكالة الغوث

I think it is the best way to obtain this method. We can get suitable students.