What is best software used for site development & Grading work ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed ELBAZ , Civil Design Engineer , SNC Lavalin Fayez Engineering
تاريخ النشر: 2013/09/21
Ayman Badawy
من قبل Ayman Badawy , Technical Support Engineer , Directorate of town planning and survey

AutoCad Civil 3d is the best softare for grading works

Guin Gumapac
من قبل Guin Gumapac , Senior Technical Professional, Civil , Mustang-HDP (Wood Group)

AutoCad Civil 3D to MicroStation or AutoCAd.

Asad Yousaf
من قبل Asad Yousaf , Sr. Engineer , MMPakistan (Pvt.) Ltd.

Microsation along with InRoads the Best...!

umesh babu R
من قبل umesh babu R , Project Engineer , Salarapuria Sattva Developers PVT LTD

ERP and SAP Can be introduced as per the working plan