What does the cost of performing quality assurance activity fall under?

a. Rework

b. Warranty work

c. Nonconformance work

d. Conformance work

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/05/23
sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

My Option is D,

Thanks..................

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,, my choice is option D

Conformance Work since QA  is not specifically  assigned any category of work designation.It does QA for enabling work in consonance to conformance/required  specifications.