How can we asses the strength of fully penetration butt weld ?

تم إضافة السؤال من قبل jeen lal , Structural Design Engineer , ASIA PRIME GENERAL CONTRACTING LLC.
تاريخ النشر: 2016/05/22
Amado Dimafiles III
من قبل Amado Dimafiles III , BARGE WELDER\DIVER TENDER , AL SAAD GENERAL CONTRACTING

check the gap of metal 2-3mm..

VALENTIN VOICU
من قبل VALENTIN VOICU , Construction Manager , Technical Sources Ltd.

Provide gap 3-4 mm during fit up