What is the key to keep your brand on top of customers' mind in today's competitive world?

تم إضافة السؤال من قبل arslna azhar , Senior. Key Account Executive – Corporate Sales , Packages Limited
تاريخ النشر: 2016/05/21
Sidrah Nadeem
من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies

Engaging customers, and listening to their constantly changing needs.

Farhana Siddique Fari
من قبل Farhana Siddique Fari , Coordinator , Coordinator at DFA, Dr Fazeela Abbasi, Advanced Skin, Laser & Hair Institute, Islamabad.

Through Quality Assurance and Marketing.