What Extra Certification Courses Can Help Electrical Engineers for Career Progression?

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Ahmad , Senior Electrical Engineer , Engro Polymer and Chemicals ( Petrochemical Plant)
تاريخ النشر: 2016/05/21
ramkumar manoharan
من قبل ramkumar manoharan , Plant Electrical Engineer , Crown Arabia Can Company Ltd.

PLC Programming & Energy Management

Rasool khan
من قبل Rasool khan , Senior Electrician , Al Moajil Holding co

Plc programming and hmi scada

mostafa ragab
من قبل mostafa ragab , Electrical and Automation Manager , Asec for engineering AMCC project

In my opinion it depends on the career path.

Mohammad Taher Haghighi Jamm
من قبل Mohammad Taher Haghighi Jamm , SUPERINTENDENT , P.O.G.C , ANS , PSA , IPMI,IOIC(OIEC)

OF COURSE RELAY SETTING , ETAB ,PDMS

niyas Mohamed
من قبل niyas Mohamed , Electrical Engineer , Ultimate Power Solution

Supervisory control and data acquisition system.(SCADA).

ehab taha
من قبل ehab taha , senior electrical engineer , Aldarat Contracting Co.

PMP & CISCO is helpful to start your careere

Salman Ali
من قبل Salman Ali

The Following Courses will help an Electrical Engineer to excel in career.

1 SIL

2 OSHA

3 Project Managment

4 Maintenance Management