Are you using the full potential of Candy-CCS estimating module? Do you need assistance?

تم إضافة السؤال من قبل FARHAN AFTAB , Tendering/Cost Manager , Posco ENC KSA
تاريخ النشر: 2016/05/21
RADHAKRISHNAN MADATHIL PARAMBIL
من قبل RADHAKRISHNAN MADATHIL PARAMBIL , Sr Estimator , Constrction Development Company

Are you using the full potential of Candy-CCS?

Yes, I am using the Candy Estimation using Basic resource Pricing. Which is later used by project team for Budget Tracking (Using ERP)

Do you need assistance?

For the pricing in Candy-CCS, I donot require Assistance.