I have my own land and money and I want to make name and money, how?

ONE ACRE LAND FOR COLONY TO ENCOURAGE VILLAGE PEOPLE TO NEW GROWING CITY

تم إضافة السؤال من قبل Drghulam Shabbir
تاريخ النشر: 2016/05/20
akhtaruzzama kanakgeri
من قبل akhtaruzzama kanakgeri , Site Engineer , MID MAC DEVELOPERS , INFRA STRUCTURES Pvt ltd Hubli

build a new city for the poors, educational coplexes and comercial properteis to make mony.