How many Engines are used in F16 Air Craft?

تم إضافة السؤال من قبل Dilshad Dilshad , Manager Administration , University of Management and Technology
تاريخ النشر: 2013/09/21
ameer abdullah
من قبل ameer abdullah , Pakistan Air Force as Associate Engineer of Fighter Aircrafts in Radar Technology , paf

one engine

foued mastouri
من قبل foued mastouri , OPERATEUR CAISSON HYPOBARE ET SIMULATEUR DE VOL GATIIP , ARMEE DE L AIR

two