How can Computer Engineering be differentiated from Systems Engineering?

تم إضافة السؤال من قبل Yaseen Ahmad , Regional Manager - Technology Operations & Support , National Bank of Pakistan
تاريخ النشر: 2016/05/19
maurice Ngare
من قبل maurice Ngare , ADMINISTRATOR , EBENEZER COMPUTER SOLUTIONS

computer eng. deals with the hard ware aspects mostly while system eng. deals with computing devices integration and system architecture