What comes first when we are writing and categorizing skills, planning or analyzing?

تم إضافة السؤال من قبل Mahdi Almomen , Wellbeing , C.A.T. Group
تاريخ النشر: 2016/05/17
Rami Assaf
من قبل Rami Assaf , Plant Manager , Al Manaseer group

Thanks for invitation

I am apologies to answer this question wait from answers specialist

Dilyara Sariyeva
من قبل Dilyara Sariyeva , Punchlist Supervisor – Pipelines Construction Gathering MC Walkdown Coordinator - Pipelines Constru , Tengizchevroil

I think, first should be planning

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

I apologize for the answer I leave the answer to the specialists the experts in the this field that's not my area.