How we can define Earned value performance?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/05/17
Asjath Rahman
من قبل Asjath Rahman , Sr. Quantity Surveyor & Operation Dept , Al Sawari Bright Light Sub of Al Sawari Holding

  1. Planned Value (PV) = The budgeted amount through the current reporting period.
  2. Actual Cost (AC) = Actual costs to date.
  3. Earned Value (EV) = Total project budget multiplied by the % complete of the project.