How much extra do you charge for raw design files / full copyrights? Is there a general rule of thumb?

تم إضافة السؤال من قبل Fawwaz Siddiqui , Creative Director , FSD Media Corp.
تاريخ النشر: 2013/09/21
Aijo Francis
من قبل Aijo Francis , Head-Operations & Events , LIMITED EDITION - Group

Dear,

It depends on what kind of artwork or design you provides.. like the rate differs for Logo design, Magazine artwork, Graphic designs, signage design.. etc.. so if you can specify.. I can give you some tips.. GOOD LUCK