How can I prevent through Group Policy that the copy and pasting the files to removable device? Otherwise how can I disable the write access for the removable disks?

تم إضافة السؤال من قبل Mukhthar Kunhimmarakkarakath , IT Operations Specialist , RMB Global Readymix Concretee
تاريخ النشر: 2016/05/16
BIJENDER MISHRA
من قبل BIJENDER MISHRA , Group IT Director & CISO , Sai Krupa Delight Group

It can be done easily. Either from AD GP it can be done or you may think for MS ADMRS.