The project optimistic estimate is 10 weeks and the pessimistic estimate is 40 weeks. What is the standard deviation of the estimate?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/05/16
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

Thanks for invitation ..No. b- 5...........................SD = (p − o)/6

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,, my choice is option B

Ghada Eweda
من قبل Ghada Eweda , Medical sales hospital representative , Pfizer pharmaceutical Plc.

Agree on expert answers. Thanks

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B – By straight calculation: (40-10)/6 or 30/6 = 5