How to build an inverter from DC to AC?

تم إضافة السؤال من قبل Raed AlZOA'BI , sales engineer , Lighting House Est.
تاريخ النشر: 2016/05/15
Maqsood Ayaz
من قبل Maqsood Ayaz , MEP Site Engineer , china State Construction and Engineering Corp. & FWO

Actually Inverter comprises of three modules that are incase of Dc Supply;  Dc link capacitor, Control module, Inverter switches and Output filters.