Is it difficult to change your current working field/industry and move on to another?

تم إضافة السؤال من قبل Waqar Khan , SENIOR MANAGER ADMINISTRATION & OPERATIONS , Nucleus Solutions Pvt. Ltd
تاريخ النشر: 2016/05/13
Fayyaz Ahmed
من قبل Fayyaz Ahmed , Manager Operations , Bank Al Habib Ltd.

With the passage of time you become habitual of routine tasks and if than after a long time you will try to switch your career you will definatly feel problems.