Does work environment have direct effect on employees' efficiency?

تم إضافة السؤال من قبل Tayyaba Arshad , Assistant Manager VAT/Tax , Omer Adil & Co., Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2016/05/13
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

offcourse it make them like work and do it with more creativity or make turnover