WHAT IS THE BEST CAREER IN THE WORLD?

تم إضافة السؤال من قبل AMR SAEED , مدير عام , شركة آثاث للديكورات الحديثه
تاريخ النشر: 2013/05/03
P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

Advertisements, and public relation job, is the best , career in the world.

Cristina Juliá
من قبل Cristina Juliá , Art Director Junior , Easy Way Creativity

The best career for me is every single one that make me feel enjoiable. My pasion is the design and creativity and allwais enjoy working in that.