Do you use Photoshop to make your web design , specially to deal with customers ? Or do you use another way or another program ?

تم إضافة السؤال من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance
تاريخ النشر: 2016/05/10
Michael McLean
من قبل Michael McLean , IT Manager , RASAN Software House LLC

Adobe Illustrator is better than photoshop, as it is primarily for changing existing images, not creating them from scratch.