Is there an availability to connect aruba Access Points to Cisco Wireless Controller ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Samir TrxCCIE 'RS-Sec-SP' ACMX MASE , Senior Consultant , Cisco Systems - United Arab Emirates
تاريخ النشر: 2016/05/10
Mohammad Gaus
من قبل Mohammad Gaus , Network Engineer , Tata Consultancy Services

No, there no availability to connect aruba access pooint to cisco WLC, cisoc WLC is propritary base.

Muhamed Shafi Unniyekkal
من قبل Muhamed Shafi Unniyekkal , Network Consultant , Engineering Office of HH Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoom

As per my understanding it is not compatible