Senior management has asked for an update on your project’s budget forecasts and deliverables. Where This information will be contained in?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/05/10
sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

agreed with your answer Mr. Farooq

Thanks

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Work performance information is where this data is contained. Per the PMBOK® Guide, 5th edition, p

Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

Monitoring and Controlling  under Integrated Change Control