How long does it usually take to be considered for a promotion at your company?

Does the Company gives preference to internal or external candidates once a position is open ? What is the current turnaround on the Management level?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/05/07
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

it is dependent on private business on performance