I'm a qualified sales professional based in Dubai but have no job, anyone to help me out! please get me on 0509403723 i will not disappoint you!?

تم إضافة السؤال من قبل Jonathan Kafeero , Sales Engineer in oil and gas , Tullow Oil Company British
تاريخ النشر: 2016/05/06
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

inshalla u will find ur jobs

sameer abdul wahab alfaddagh
من قبل sameer abdul wahab alfaddagh , عضو هيئة تدريس , جامعة دلمون

Thank you for inviting Leave the answer for workers in Dubai