What is The Slow Moving Provision for Inventory Items?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Zaid abu odeh , Senior Accountant , Mega Food Industries And Products Exports L.L.C
تاريخ النشر: 2016/05/05
Rachel Ann Saul
من قبل Rachel Ann Saul , EXTERNAL AUDITOR/ACCOUNT CONSULTANT , Sun Management Consultant | International Chartered Accountant (Member of Reanda International)

Allowance for Slow Moving Inventory.  This approach was used based on Conservatism Principle wherein we recognized an uncertain event but reasonably probable.