What are the top customer service interview questions I might get in an interview? And how can I answer them?

تم إضافة السؤال من قبل Salam Assi , Customer Service Officer , Etihad Bank
تاريخ النشر: 2016/05/02
Maria de los Angeles Vera Sanchez
من قبل Maria de los Angeles Vera Sanchez , Sales and marketing manager/ Duty manager - Edinburgh , Frankenstein (Glendola leisure)

It depends on the job you are applying for... But basically they will ask you for the past experiences in the jobs you have had. Good luck!

Vaiyapuri Gopalakrishnan
من قبل Vaiyapuri Gopalakrishnan , Manager - After Sales , M/s Saud Bahwan Automotive llc

Thanks for your invitation, Agree with Maria de

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................ Why do we have your choice