Hello ! Who can suggest templates on excel to evaluate performance of a fashion store during a sales period? And what are the metrics to look at? You can email me s_alch@hotmail.com

تم إضافة السؤال من قبل Souad AL Challah , Executive Director , LebMASH
تاريخ النشر: 2016/05/02
Mohamed Hendy
من قبل Mohamed Hendy , Commercial director & Co- founder , The matchers

search on google by typing retail auditing templates!