What is the difference between depreciation and amortization how are they similar?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Kamran Gunjial , Assistant Accountant , 786 Solution
تاريخ النشر: 2016/05/02
Mohammed Shahsad
من قبل Mohammed Shahsad , Freelance Travel Consultant , Freelancing

Depreciation is used in case of Tangible assets, and Amortization in case of Intangible Assets.