Does the strategic planning is part of the strategic management and what is different between strategic planning and strategic management ?

تم إضافة السؤال من قبل Nizar Tag Elsseir Elkhair dirar , رئيس قسم التخطيط , الهيئة العامة للارصاد الجوية
تاريخ النشر: 2016/05/01
Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

Strategic planning is part of strategic management.

Strategic management includes deciding to have an explicit strategic plan, setting goals, making a strategic plan and implementing the plan.