In Oracle Order Management, how to setup the OM to get the Invoice Immediately after Booking the order (without making Pick Release, and ship confirm)?

تم إضافة السؤال من قبل ehab hamed , IT Manager , Green Land group for food industries.
تاريخ النشر: 2016/04/30
Mobeen Ahmed
من قبل Mobeen Ahmed , Systems Specialist - Cloud Technologies , Alghanim Industries

Use Workflow Cycle 'header Level Invoice interface' for headers and lines respectively.

Regards,

Mobeen Ahmed